BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Region Sjælland omstrukturerer vores forskningsunderstøttelse og vil styrke den juridiske betjening af forsknings- og innovationsprojekter i et nyt team.
Vil du være en del af et nyt juridisk team, der understøtter forskning og innovation i Region Sjælland, så patienterne kan tilbydes den bedste og nyeste behandling? Og har du lyst til at bruge din juridiske faglighed til sammen med regionens klinikere at finde sunde juridiske løsninger, der giver mening i den kliniske dagligdag? Så er du måske en af de jurister vi søger.
Vi får stadig flere forsknings- og innovationsprojekter i Region Sjælland. Derfor har vi organiseret vores betjening af forskningsunderstøttelse og innovation i et nyt tværfagligt team af dedikerede medarbejdere med brede kompetencer. Vi har brug for yderligere et antal jurister med interesse for at indgå i et nyt team, der arbejder målrettet, professionelt og kundeorienteret med juridisk rådgivning og bistand til forskningsprojekter.
Dit job
Vores tværregionale enhed for forskningsunderstøttelse har bl.a. ansvaret for at rådgive om og bistå forskningsprojekter med overholdelsen af forsknings- og sundhedsjura samt databeskyttelseslovgivning.
De forskningsjuridiske opgaver omfatter bl.a.:
• Juridisk sagsbehandling og betjening ift. regionens Videnskabsetiske Komité, der bl.a. skal godkende alle forskningsprojekter hvori der indgår forsøg med patienter
• Vurdering og rådgivning vedr. forskningsprojekters overholdelse af data beskyttelseslovgivningen, inkl. afklaring af dataansvar og roller i forskningsprojekter med flere samarbejdspartnere
• Ansvar for regionens Forskningsfortegnelse, jf. databeskyttelseslovningen
• Generel juridisk rådgivning om sundheds- og databeskyttelseslovningens rammer for og krav til forskningsprojekter.
Du vil som en del af vores enhed få ansvaret for sammen med dine kolleger at løse opgaver inden for flere af opgaveområderne ovenfor og vil efter ønsker og kompetencer også kunne indgå i de tværfaglige opgaver med anden forskningsunderstøttelse og innovationsprojekter.
Dine kompetencer
Du er uddannet cand.jur. eller har anden relevant uddannelse. Både nyuddannede og mere erfarne ansøgere kan komme i betragtning, og personlige kvalifikationer vægtes lige så højt som faglig erfaring, men du må gerne have interesse for sundhedsret og GDPR.
Det er ikke en forudsætning, at du har forhåndskendskab til sundheds-/forskningsområdet, og vi investerer gerne i din faglige kompetenceopbygning med relevante kurser, målrettet sidemands-oplæring, opgave-rotation så du lærer alle opgaveområder at kende m.v.
Derudover er dine kolleger erfarne medarbejdere med stor indsigt i både forskningsunderstøttelse, innovationsopgaver samt sundheds- og datajura, så du vil få en grundig introduktion til området.
Der er tale om stillinger med bred kontaktflade både internt og eksternt, så det forventes, at du har gåpåmod, er god til at kommunikere og har gode samarbejdsevner.
Vi lægger desuden vægt på, at du er en holdspiller, der gerne vil give sparring/støtte til dine kollegaer og at du er god til at planlægge dine opgaver, så du bevarer overblikket og er proaktiv. Du formår at prioritere løbende og være i kommunikation med dine kolleger og dine kunder så du kan fokusere på at arbejde med de vigtigste opgaver,
Samtidig tillægger vi det stor værdi, at aktivt bidrager til vores kollegiale fællesskab.
Vi tilbyder
- En arbejdsplads med fleksible arbejdstider og en god balance mellem arbejde og fritid og med en varieret arbejdsdag, hvor du hurtigt vil få din egen portefølje af sager med ansvar for at yde værdiskabende rådgivning og bistand til forskningsprojekter.
- Et fagligt miljø i det tværfaglige team, og hvor vidensdeling og sparring er en naturlig del af hverdagen, og hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling.
- En mulighed for at arbejde med din juridiske faglighed i et sygehusnært miljø med ambitiøse kollegaer, med frihed under ansvar og med udfordrende opgaver, hvor du kan gøre en forskel.
- Deltagelse i og kompetenceudvikling inden for bredere forskningsunderstøttelse og innovationsopgaver alt efter lyst og kompetencer.
Kort om os
Den nye tværregionale enhed for forskningsunderstøttelse er en selvstændigt tværgående enhed som skal understøtte hele regionen inden for hjælp til de enkelte forskere, forskningsgrupper. Vi medvirker til at sætte en strategisk retning for den regionale forskningsstrategi, indgår i et nationalt samarbejde med de øvrige regioners tilsvarende enheder samt understøtter juridiske vurderinger ved innovationsopgaver, nye telemedicinske og andre digitaliseringsopgaver. Den nye tværregionale enhed for forskningsunderstøttelse bliver placeret på Sjællands Universitets Hospital i Køge.
Vi har flextid og fokus på den gode balance mellem arbejds- og privatliv samt en udpræget grad af selvledelse og team-orienteret arbejde. Der er mulighed for hjemmearbejde efter aftale.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Forskning og Innovationschef Henrik Ancher Sørensen på tlf. 20 75 58 71
Vi afventer din ansøgning hurtigst muligt, men venter gerne på de rette kandidater. Samtaler afholdes løbende
Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Køge Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Region Sjælland, Alleen 15, 4180 Sorø
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 21-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://www.regionsjaelland.dk/job-og-uddannelse/jobside?hr=show-job/36621&linkref=21205&locale=da_DK
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5881077