Medarbejder til Unisports Customization Department

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Jobbet

Unisport har travlt, og vi er derfor på udkig efter flere kompetente medarbejdere, som vil blive en del af Unisports Customization Department. Din primære arbejdsopgaver består i at lave tryk på fodboldtrøjer, træningstøj, udstyr osv. til Unisports mange kunder - Herunder forberedelse af tryk lige fra den grafiske opsætning til udskæringen. Du vil spille en vigtig rolle for, at Unisports kunder får en god oplevelse.

Din profil

Hos Unisport vil vi gerne have medarbejdere, som har en interesse for fodboldverdenen. Det vil være en fordel med et kendskab til de forskellige klubber - både de danske og internationale. Herunder også et kendskab til fodboldtudstyr og fodboldtrøjer.
Det er derudover vigtigt, at du trives med rutinepræget og stillestående arbejde. Vi ser gerne, at du er detaljeorienteret, kvalitetsbevidst og præcis, da dette er kompetencer, der skal i spil i en stilling som denne.
Du skal trives med at arbejde effektivt og kunne navigere i nogle travle arbejdsdage, hvor din energi og gå-på-mod skinner igennem.

Det er ikke et krav at have erfaring med tryk, men det er en fordel.

Det praktiske

Opstart:

Hurtigst muligt.

Arbejdstider:

Vi søger fuldtid på aftenholdet.

Aftenhold: Kl. 15.00-23.00 i hverdagene. Der kan forekomme weekendarbejde.

Der kan forekomme både faste- og tilkaldevagter.

Løn:

Løn gældende efter overenskomst.

Transport:

Unisports lager ligger ca. 3,5 kilometer fra Køge Nord Station. Der er enkelte busforbindelser, som går til adressen, men ellers er mulighederne begrænsede. Vi anbefaler derfor, at du - inden du søger stillingen - undersøger dine transportmuligheder.

Ansættelsesprocessen:

Hvis du er det rette match til stillingen, vil vi afholde et telefonisk interview. Interviewet vil bestå af en række spørgsmål og skal gennemføres for at komme i betragtning til jobbet.

Vi kontakter løbende kandidater - så skynd dig at sende en ansøgning og et CV allerede i dag. Vi sidder klar til at lære dig at kende!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

MOMENT A/S, Vester Farimagsgade, 1606 København V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://mit.moment.dk/jobopslag/vis?no=184468&pk_vid=736a8401c9c15ff416848373316ba57c

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5838756

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet