Specialtandlæge/overtandlæge

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Specialtandlæge/overtandlæge til Tand-, Mund- og Kæbekirurgisk Afdeling, Køge Sygehus.

Kunne du tænke dig at arbejde på en afdeling, hvor din indsats er med til at gøre en kæmpe forskel for patienter inden for Tand-, Mund- og Kæbekirurgien, og samtidig være med til at præge udviklingen af dine egne kompetencer samt afdelingens fremtid? Og vil du på samme tid have gode kollegaer, en nærværende ledelse og et arbejdsmiljø, hvor der er plads til fordybelse, udvikling og humor? Så skal du søge stillingen som specialtandlæge/overtandlæge på Tand-, Mund- og Kæbekirurgisk Afdeling (TMK), Sjællands Universitetshospital, Køge.

Hvem er vi?

TMK på Sjællands Universitetshospital varetager alle regionsfunktioner i forhold til specialeplanen. Vi forestår undersøgelse og behandling af kirurgiske og medicinske lidelser på mund og kæber - herunder vækstbetingede kæbeanomalier. Vi samarbejder med andre specialer omkring deres kræftpatienter. Vi varetager behandling af patienter med agenesi af tænder og traumebetinget tandtab. og som noget nyt: ansvarlig for ansigtsfrakturer i Regionen.

Vi sætter personaleudvikling, og uddannelse af alle faggrupper højt, og vi deltager i kurser og kongresser. Vi arbejder med kvaliteten i vores daglige arbejde, med afsæt i grundlæggende værdier: professionalisme, ansvarlighed, respekt og tillid.

Sjællands Universitetshospital er et Universitetshospital med højt til loftet og nemt til beslutningerne. Vi har et ærligt og tillidsfuldt samarbejde med sygehusledelsen og på tværs af vores afdelinger.

Om dig

Som specialtandlæge/overtandlæge er du med til at tegne afdelingens profil. Derfor vægter vi engagement, ansvarlighed og adfærd højt.

Vi søger dig som

  • har gode samarbejdsevner
  • tager initiativ
  • er handlekraftig
  • har interesse og lyst til at medvirke til udvikling af specialet i Region Sjælland
  • er aktiv medspiller i drift og kvalitet
  • ønsker ansvar for specifikke opgaver
  • er aktiv i faglige netværk
  • har lyst og evner til at indgå i udviklings- og forskningsprojekter
  • hviler på et solidt fundament af faglig ekspertise

Ansættelsesvilkår

Det vil være muligt at indgå aftale om ansættelse på 25-37 timer/ugentligt.

Ansættelsesstart: Gerne snarest muligt, eller efter aftale - dog senest pr. 01.09.2023

Vi kalder løbende til samtale.

Løn og Ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure

Hvis ovenstående stillingsopslag er noget for dig – så søg stillingen via linket.

Du bedes uploade relevante uddannelsesbeviser sammen med din ansøgning.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Cheftandlæge Rannvá Matras telefon: 27 26 11 70 er via mail: rcm@regionsjaelland.dk

Eller Kasper Melchior Vinter - specialtandlæge under uddannelse og tillidsmand for alle tandlæge på afdelingen 22 46 45 66 kaspv@regionsjaelland.dk

Kom forbi! – så du kan se afdelingen, hilse på de fantastiske mennesker, der arbejder her og mærke den gode atmosfære. Vi gi´r kaffe, rundvisning og svar på spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen 15, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.regionsjaelland.dk/job-og-uddannelse/jobside?hr=show-job/35115&linkref=14999&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5837404

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet