Bliv en del af vores dynamiske team af dialysesygeplejersker og giv patienterne en lærerig og humoristisk behandlingsoplevelse

Profilbillede
dato

Vi søger en faglig nysgerrig, læringsparat og samarbejdsdygtig kollega med masser af humor til vores team af dialysesygeplejersker.

Er det dig? Så kom og vær en del af vores skønne kollegagruppe.

Hvem er vi?

Fordelt på to matrikler: Roskilde Sygehus og Køge Sygehus varetager vi behandlinger af kroniske, akutte og intensive dialysekrævende patienter. Afsnittet i Roskilde er for nuværende hovedafsnittet og Køge er satellit, men på sigt vil dette blive omvendt.

Afsnittet har regionsfunktion, hvilket betyder, at vi varetager hæmodialyse for både kroniske og akutte patienter fra hele regionen. På Roskilde matriklen varetager vi akut dialyse og plasmaferese for patienter indlagt i alle regionens specialer. Behandlingerne varetages enten i eget afsnit eller på intensiv, hvilket stiller krav til sygeplejerskernes evner til at kunne samarbejde på tværs af afsnit både monofagligt og tværfagligt. Køge afsnittet er forholdsvis nyåbnet og der er på nuværende tidspunkt 22 kroniske patienter tilknyttet. Vi forventer at udvide over de næste år med op til 100 patienter.

Kontinuerligheden i patientforløbene giver dig som sygeplejerske rig mulighed for at skabe relationer til vores kroniske patienter. Den tætte relation mellem sygeplejerske og patient ses særligt i vores Limited-care (LC) og hjemmehæmodialyse patientgruppe. Her oplæres patienterne i at varetage så meget som muligt af egen behandling. Det er sygeplejersken, der i det daglige arbejde ser og spotter den enkelte patients potentiale for Limited-care og dermed via sygeplejerskernes pædagogiske og kommunikative evner opnår større egenomsorg.

Vi har delt de ca. 90 patienter og de 45 sygeplejersker op i grupper for at tilstræbe mere kontinuitet og et tæt samarbejde mellem sygeplejerske, patient og pårørende. Det tilstræbes at man passer egne gruppepatienter, men alle sygeplejersker skal kunne behandle alle afsnittes patienter.

Vi vil gerne kendes for:

  • At være en høj faglig specialiseret personalegruppe tilsat en stor portion humor.
  • Faglig sygeplejeudvikling bl.a. i form af netværk for nyansatte, ugentlige undervisningsseancer i afsnittet, nefrologisk grundkursus efter et års ansættelse og årlige skills stations samt simulationstræning.
  • Godt samarbejde mellem sygeplejersker, sekretær, læger og ledelse.
  • At have et godt intro- og onboardingforløb. Derfor tilbyder vi 6-8 ugers oplæring, hvor du ikke indgår i normeringen. Du vil blive tilknyttet 2 mentorer, som din vagtplan tilrettelægges efter under introforløbet og der holdes løbende udviklings- og evalueringssamtaler med dig efter onboardingmodellen.

Kan du identificere dig med overstående og er du…?

  • Sygeplejerske med dialyseerfaring eller interesse i at få det
  • I besiddelse af stort overblik, fleksibilitet og omstillingsparathed
  • IT og teknisk kompetent
  • God til at samarbejde på tværs af faggrupper og afsnit samt har flair for kommunikation
  • Udviklingsorienteret og har lyst til at fordybe dig i et speciale
  • Humoristisk og kan godt lide at være social med dine kollegaer

… Så tilbyder vi:

En fast stilling 32-37 timer pr. uge, med ansættelse gældende på begge matrikler men med primær tilknytning til Køge eller Roskilde.

I Roskilde er der åbent alle dage:

Mandag til fredag; Dagvagt kl. 7:30-15:00 og Aftenvagt kl. 14:30-21:30

Lørdag kl. 7:30-15:00

Søndag kl. 11:00-18:00

Åbningstiderne på Køge er i øjeblikket

Mandag til lørdag: kl. 7:30-15:00.

I foråret 2025 forventer vi at have åbent i aften tid.

Du skal på fire uger beregne 2-8 aftenvagter i Roskilde og hver 3. eller 2./4. weekend. Udenfor almindelig åbningstid er der altid en sygeplejerske på tilkald hjemmefra, hvilket der forventes at man kan varetage efter 1 års ansættelse. Er du primært tilknyttet Køge vil mængden af aftenvagter være lav ind til vi får aftenåbent i Køge og man arbejder hver 2. lørdag.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Har du lyst til at se vores afsnit, er du meget velkommen til et uforpligtende besøg.

Vi afholder samtaler og ansætter løbende.

Har du spørgsmål eller ønsker du at besøge vores afsnit, så ring til oversygeplejerske Lene Steen Kristensen 47 32 21 40

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Om os

Den 1. januar 2024 fusionerede Sjællands Universitetshospital (SUH) med Nykøbing F. Sygehus (NFS). Som et af Danmarks største akutsygehuse driver og udvikler vi sygehusene i Køge, Roskilde og Nykøbing F. Vi har aktivitet på alle regionens sygehuse, og vi betjener alle regionens patienter med specialiserede sundhedsydelser samt tilbyder sundhedsydelser inden for 32 forskellige lægelige specialer.

Som Danmarks seneste universitetshospital søger vi at omdefinere tilgangen til, hvordan sundhedsfaglige ydelser leveres i regionen. Vi stræber efter at sikre lige sundhedstilbud for alle. Med øget fokus på uddannelse, forskning og innovation arbejder vi ud fra tankesættet om at bygge bro over afstande, etablere tværfaglige fællesskaber og bringe specialiseret behandling tættere på borgerne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital, Nykøbing F. her
Læs mere om Sjællands Universitetshospital, Køge og Roskilde her

Se video om Sjællands Universitetshospital her

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6079347

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet