Erhvervssælger til stort og moderne Ford-bilhus i Køge

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner.

Er varebiler noget, du kan sælge? Er du klar på en udfordrende hverdag med mange bolde i luften? Så har vi jobbet til dig! Vi søger nemlig en erhvervssælger til vores bilhus i Køge, hvor vi blandt andet forhandler Ford.

Ford er blandt de førende varebilsmærker, og deres Transit Custom var den mest solgte bil i Danmark sidste år. Ford er desuden den mest solgte varebil de seneste otte år, og du får dermed et stærkt brand at arbejde med.

Som erhvervskonsulent er du vores mand i ”marken”. Du opdyrker kundeemner gennem canvas, kundemøder og relationer. Har du styr på dine ting, og kan du levere høj kundeservice, vil du opleve, at dit vigtigste salgsværktøj er snakken, der går fra mund-til-mund. Har du succes, vil kunderne således med tiden begynde at opsøge dig fremfor omvendt – det kalder vi relationer, og det er helt essentielt i B2B-salg.

Måske kommer du fra en tilsvarende stilling og har allerede opbygget et netværk af relation - det vil naturligvis være en fordel.

Dit daglige arbejde omfatter blandt andet:

 • Opsøgende salg af varebiler og serviceydelser til nye såvel som eksisterende kunder
 • Salg af totalløsninger inden for finansiering, service og opbygninger
 • Løbende ajourføring af kundedatabasen via CRM-system og salgsrapportering
 • Aktiv deltagelse i udstillinger, kurser og salgsfremmende kundeevents
Hvem er du?

Som person er du:

 • Resultatorienteret salgskonsulent med lyst til at rådgive erhvervskunder
 • Selvstartende, har et stort drive og trives i en hverdag med højt tempo
 • Engageret, smilende, udadvendt og imødekommende over for vores kunder og kolleger
 • Erfaren og har arbejdet med B2B-salg og CRM-systemer
Vi tilbyder:

Din succes er vores succes, og det betyder, at du selvfølgelig vil blive klædt godt på til dine opgaver. Vi har et mål om at være Sjællands bedste erhvervsafdeling, og det får vi ved, at kundetilfredsheden er høj. Du vil indgå i et team af otte andre sælgere med meget erfaring. Vi er forskellige og bruger hinanden i hverdagen.

Det får du:

 • Muligheden for at arbejde med et af de stærkeste brands indenfor varebiler
 • Gode kollegaer og mange sociale arrangementer
 • Attraktiv lønpakke
 • Løbende relevante kurser og uddannelser
Endelig skal du være villig til at arbejde, når kunderne er der - det vil også sige weekender. I vores Køge-afdeling holder vi åbent både lørdag og søndag.

Bjarne Nielsen er en del af Nielsen Car Group, som er blandt Danmarks største bilkoncerner. Med brands som Bjarne Nielsen, Leasing.dk, Motorpoint, Bilernes Hus samt værksteder er der mange muligheder i koncernen for den rette. Vi har en moderne ledelse, som sætter pris på medarbejdere, der tager initiativ og ansvar, og du kan i høj grad præge din hverdag.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Søg stillingen”. Stillingen er på 37 timer.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte salgschef Carsten Furman Ruhnau på telefon 9929 1988 eller mail: cafu@bn.dk (fortrolighed er en selvfølge).

Vi ser frem til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Bjarne Nielsen A/S Køge, Tangmosevej , 4600 Køge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6037113

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet