Flyv med drage den sidste lørdag i efterårsferien

Profilbillede

Hvis du elsker at flyve med drage og gerne i selskab med andre, så har du rig mulighed for det, når Kulturgruppen Bydelsforeningen inviterer alle til dragedage på Søndre Strand.

Hvis du har lyst til at flyve med drage, så er det bare på med kondiskoene, dragen i tasken og af sted mod Søndre Molevej 20 i Køge lørdag den 23. oktober klokken 10.00.

Lige ved kajakklubberne på Søndre Strand arrangerer bydelsforeningen en god omgang hygge med drageflyvning for alle dem, der har lyst til at være med – høj som lav, ung som gammel, det er bare med at møde op sammen med sin drage og alle er velkomne til det gratis arrangement.

Hvis du ikke har en drage, så skal du ikke fortvivle, for du kan faktisk godt låne en på stranden eller bedre endnu, du kan selv bygge en. Der tilbydes drageflyvningshjælp på stedet, og der er også reparationsudstyr, hvis du får brug for det.

Det kan næsten kun blive en dag fyldt med vind i håret, en god mundfuld frisk luft og en helt masse gode stunder. Hvis du bliver tørstig, så er der også the/kaffe og varm kakao, og så kan du jo altid selv supplere med en hjemmebragt madpakke. 

Kilde: Redaktionen
Flere artikler