Laborantpraktikant

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du i gang med laborantuddannelsen, og skal du starte i praktik til efteråret?

Vi søger en motiveret laborantstuderende som brænder for faget, og ønsker et praktikforløb med faglig udfordring og personlig udvikling.

Jobbet
Du skal primært arbejde på vores renseanlæg i Køge, hvor vi arbejder for miljø, sundhed og sikkerhed. Du vil blive tilknyttet laboratoriet, hvor tre dygtige miljøteknikere lærer dig op.

På laboratoriet analyseres spildevands- og slamprøver og det bliver et lærerigt år, hvor du opnår brede kompetencer inden for spildevandsbranchen. Du vil være med til prøveudtagning, analysearbejde, databehandling samt procesoptimering. Vi påtænker, at du får mulighed for at være med til at karakterisere slammet ved hjælp af mikroskopiering.

Dine opgaver vil desuden omfatte

  • arbejde med både simple og lidt mere komplicerede målinger, f.eks. ved hjælp af vores analyserobot.
  • mulighed for feltarbejde ved udtagning af spildevands- og slamprøver. Prøverne skal efterfølgende kontrolleres for overholdelse af belastning- og udlederkrav.
  • at du får indsigt i processtyring i vores biologiske processer og rådnetanke, både ved hjælp af onlineudstyr og sammenlignelige laboratoriemålinger.

Kompetencer og krav
Det er et krav, at du består eller har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen. Derudover er vores forventninger til dig, at du

  • kan arbejde omhyggeligt og selvstændigt uden at være bange for at bede om hjælp.
  • er fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst og kan lide at udføre struktureret arbejde i laboratoriet.
  • har en ægte interesse for analysearbejde.
  • bidrager konstruktivt med dine ideer i det daglige arbejde og støtter den gode stemning i afdelingen.
  • har gyldigt førerbevis til kategori B.

Ved spildevandsarbejde er der krav om, at du er vaccineret mod leverbetændelse, polio og stivkrampe jf. regler om vaccination på www.at.dk.

Til gengæld tilbyder vi dig
En spændende arbejdsplads med et godt socialt sammenhold, en uformel omgangstone, højt til loftet og store frihedsgrader. Du har høj grad af indflydelse i jobbet.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for laboratorie- og miljøpersonale mellem KL og HK Kommunal. Din arbejdstid er 37 timer om ugen inkl. frokost.

Er du fyldt 25 år, når du starter som praktikant, aflønnes du som voksenpraktikant.

Vi har gode personaleforhold, og tilbyder for eksempel flextid, sundhedsordning og mulighed for at dyrke en times motion i arbejdstiden hver uge.

Ansættelsen er for et år med start den 1. september 2024, afhængig af din uddannelsesplan. Dagligt mødested er Revlen 2, Køge.

Yderligere oplysninger
Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Stine Post Raetzel, som vil være din vejleder i praktikforløbet. Stines nummer er 2036 0093.

Er det noget for dig, så send os din ansøgning og eksamenspapirer via jobopslag laborantpraktikant. Vi modtager kun ansøgninger gennem vores elektroniske rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist er torsdag den 16. maj 2024.

Der vil blive holdt samtaler tirsdag den 21. maj 2024 og torsdag den 23. maj 2024 på vores renseanlæg, Revlen 2, 4600 Køge.

KLAR Forsyning som arbejdsplads
KLAR Forsyning er en ambitiøs virksomhed med højt til loftet og en uformel tone. Sammenhold, tillid og plads til forskellighed er nøgleord i KLAR Forsyning.

Vi tilbyder vores medarbejdere faglige udfordringer og en spændende arbejdsdag i en travl virksomhed, hvor vi konstant har fokus på at opretholde en sikker drift.

Vi går højt op i vores medarbejderes daglige trivsel, og vi tilbyder derfor medindflydelse på arbejdspladsen og egne arbejdsopgaver, faglig udvikling via kurser og efteruddannelse samt en fleksibel arbejdsdag.

Arbejdsområderne i KLAR Forsyning
I KLAR Forsyning renser vi spildevand for vores kunder i Køge, Greve, Solrød og Stevns kommuner. Vi leverer vand og varme til dele af Køge Kommune samt håndterer affald og driver genbrugsplads i Greve Kommune. Vi skal i gang med at etablere fjernvarme i Stevns Kommune og skal overtage affaldsindsamling for Køge og Solrød kommuner. Derudover arbejder vi med klimatilpasning i alle fire kommuner.

Du kan læse mere om os på www.klarforsyning.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

KLAR Forsyning A/S, Revlen, 4600 Køge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6037098

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet