Lærkehuset savner pædagogkollegaer til børnehaven

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af en pædagogisk hverdag hvor kerneopgaven altid står forrest, hvor børnenes initiativer og idéer gribes, og hvor dine egne kompetencer og didaktiske overvejelser sættes i spil? Så vil vi se frem til at byde dig velkommen som vores nye kollega.

Dagtilbuddet Lærkehuset søger fagligt velfunderet pædagoger, som kan bidrage til at skabe de bedste rammer for vores børn.

Lærkehuset har plads til 150 unikke, livsglade og nysgerrige børn, fordelt på 4 vuggestuegrupper og 5 børnehavegrupper. Vi ligger i det naturskønne Strøby Egede tæt på strand og skov, og vi har de bedste fysiske rammer både inde og ude.

Det er vigtigt for os, at vi i Lærkehuset sender små livsduelige empatiske mennesker ud i verden fyldt med selvværd og nysgerrighed.

Alle børn har krav på at blive mødt af et nærværende, omsorgsfuldt og hjertevarmt personale, som gennem pædagogisk kvalitet bidrager til deres udvikling, trivsel, læring og dannelse.

Vi søger dig, som har erfaring indenfor dagtilbudsområdet, og gerne vil arbejde 37 timer. Dig som kan bidrage til kvalitetsrige lærings- & legemiljøer, som styrker det enkelte barn og børnegruppen, gennem inkluderende og meningsfulde fællesskaber. Alt dette igennem faglige dialoger, didaktiske overvejelser og kollegial sparring.

Vi er et hus hvor det værdsættes, at man har lyst til at tage initiativer og hvor gode idéer prøves af. Det er vigtigt at du tager det gode humør med på arbejde, og at du har lyst til at have det sjovt med vores skønne børn og gode kollegaer.

I Lærkehuset har vi en faglig udviklingskoordinator samt faglige fyrtårne som koordinerer, planlægger og inspirerer til et konstant fokus på kvaliteten i kerneopgaven.

Dine nye kollegaer er en god blanding af nogle med meget erfaring og nogle der har knap så meget erfaring. Vi er et uddannelsesdagtilbud, så vi har jævnligt studerende, som stiller gode og nysgerrige spørgsmål ved vores praksis, som altid er sundt.

Du skal lege med og udvikle livsduelige børn, gå i dialog med kompetente forældre og indgå i et fagligt arbejdsfællesskab med masser af sparring.

Har du lyst til at skabe meningsfulde fællesskaber for alle børn i et dagtilbud, hvor arbejdsmiljø for både børn og voksne er vigtigt?

Vi er meget optagede af at skabe professionelle arbejdsfællesskaber, hvor der er højt til loftet og fyldt med humor, og hvor tryghed og tillid er i højsædet.

Det er vigtigt, at du hviler i dig selv, er ærlig og det er bestemt kun et stort plus hvis du er glad, har humor og et positivt livssyn. Du må også gerne have et godt overblik, være mødestabil, kunne have mange bolde i luften og trives med at tage ansvar. Vi har åbent fra kl. 6.30-17.00 og fredage til kl. 16.30. Dine arbejdstider vil derfor ligge indenfor dette tidsrum.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger eller gerne vil besøge os, er du meget velkommen til at kontakte Stine (souschef) på tlf.: 21 16 82 95 eller Dagtilbudsleder Katrina (Trille) Hoffmark på tlf.: 51 16 78 10.

Ansøgningsfristen er den 10. maj 2024. Søg elektronisk nedenfor.

Samtalerne vil blive afholdt løbende, så skynd dig at sende en ansøgning eller kom forbi og få en rundvisning. Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt. Vores adresse er: Lærkehuset, Valnøddevej 20, Strøby Egede, 4600 Køge, tlf.: 56 57 54 00.

Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Stevns Kommune, Valnøddevej 20, Strøby Egede, 4600 Køge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6038838

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet