Ledende Teamleder til Indkøb & Udbud samt Forsikring i Køge Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at være den daglige leder for Indkøb & Udbud samt Forsikring i Køge Kommune. Kan du give nærværende ledelse, holde fokus på gode relationer og har du høj faglighed.
Så er du måske vores nye kollega.

Om jobbet

Som teamleder for de to teams Indkøb & Udbud og Forsikring bliver din primære opgave at understøtte de faglige koordinatorer for de to teams i den daglige drift, samt at sikre faglighed og videre udvikling i de to teams. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Kompetenceudvikling og løbende oplæring

  • Nærværende personaleledelse med afsæt i trivsel, samarbejde og udvikling

  • Vidensdeling samt tværgående sammenhæng og samarbejde i de to teams

  • Varetagelse af udbudsopgaver

Om dig

Vi lægger stor vægt på, at du har praktisk erfaring inden for Indkøb og Udbud, og at du har erfaring med personaleledelse. Det er en fordel, hvis du ud over din udbudsjuridiske ballast har erfaring med rådgivning og sparring samt bæredygtighed. Køge Kommunes klimaplan sætter således fokus på bæredygtige indkøb, som afspejler sig i indkøbs- og udbudspolitikken. Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund kombineret med solid praktisk erfaring og relevant efteruddannelse inden for området.

Du vil lykkes som teamleder i Køge kommune, hvis du er en teamspiller, der bidrager positivt til vores arbejdsfællesskab, har blik for samarbejdsflader og de organisatoriske sammenhænge samt for de politiske agendaer. Det er også vigtigt, at du har lyst til at arbejde med dig selv som leder og bidrage til det tværgående arbejde i kommunen. Vi forventer, at du går proaktivt til ledelsesopgaven og byder ind i samarbejdet med alle de relevante kompetencer.

Om os
HR-afdelingen er en del af Kultur- og Økonomiforvaltningen i Køge Kommune. HR-afdelingen består ud over de to teams Indkøb & Udbud og Forsikring af 3 øvrige teams: Konsulentteamet, Lønteamet og Kantineteamet, i alt ca. 60 medarbejdere. Du bliver daglig leder for 13 medarbejdere, som er fordelt på to teams. Du bliver en del af HR afdelingens ledergruppe og refererer til HR-chefen.

Din arbejdsplads vil være på rådhuset, som ligger på torvet i Køge. Vi har en personalekantine, hvor man kan købe sund og økologisk mad.

Mere information
Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid, og du bliver ansat efter gældende overenskomst. Dine løn- og ansættelsesvilkår afhænger af dine kvalifikationer og erfaringsniveau og aftales med den forhandlingsberettigede organisation.

Det vil være en fordel, hvis du kan starte efter sommerferien 2024.

Ring gerne til HR-chef Karen Marie Olsen på tlf. 20324956, faglig koordinator for Udbud og Indkøb Birgit Nielsen på tlf. 21141913 eller faglig koordinator for Forsikringsteamet Peter Oriat på tlf. 92434424, hvis du ønsker at høre mere om stillingen.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Søg stillingen hurtigst muligt og senest 12. juni 2024.

Vi holder 1. samtaler den 19. juni 2024 og 2. samtaler den 25. juni 2024.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning digitalt.

Klik på ”Søg stillingen” og vedhæft din ansøgning og dit CV. Læs mere om Køge Kommune på www.koege.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Køge Kommune, Ejbovej, 4632 Bjæverskov

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055042

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet