Mærk historien ånde dig i nakken i Køge

Profilbillede
Astrid Bruun

Bliv klogere på Køges lange og spændende historie, når du inviteres til en interessant byvandring rundt i byen med Køge Museum den 29. juli klokken 11.00

Køge er en fantastisk by at dykke ned, hvis du er interesseret i byhistorie og gode fortællinger. Den gamle by gemmer på et væld af fortællinger fra dengang, den havde sin storhedstid i 1600-tallet og årene der kom efter. 

Helt grundlæggende er Køge en af de mest markante byer på Sjælland, og hvis du vil høre flere af de både spændende og til tider makabre historier, så meld dig til byvandringen den 29. juli.

Arrangementet varer i cirka halvanden time og gennemføres uanset vejr, så tag fornuftigt tøj på – og vær opmærksom på at gåturen ikke egner sig til dårligt gående.

Det koster 85 kroner at deltage med en almindelig billetpris. Hvis du har årskort eller er en del af Køge Museumsforening koster billetten 75 kroner. Du kan læse mere og bestille billet lige her.

Glæd dig til en god gåtur i selskab med andre, som er spændte på at se og høre, hvordan Køge er blevet til den by, den er i dag. 

Kilde: Redaktionen