Ny kunst på Galleri Wenneberg

Foto: Redaktionen.
Profilbillede
dato

Indtil udgangen af august vil den velkendte kunstner Helle Waltersen udstille hos Galleri Wenneberg i Nørregade. Hun har tidligere udstillet på galleriet, og er altså tilbage over sommeren.

Helle Waltersen var så populær, sidst hun udstillede hos Galleri Wenneberg, at de har budt hende velkommen tilbage med en større udstilling end sidst.

Ejeren af galleriet, Sidsel Wenneberg, fortæller til Sjællandske Medier, at mange var interesserede i at se Helles billeder, sidst hun udstillede, og de som er interesseret i at købe et billede, også får et af kunstnerens egne digte med i købet.

Der er fernisering lørdag den 10. juli på galleriet, hvor du også vil kunne møde kunstneren bag værkerne og måske få en snak om billederne.

Hvis du ikke lige kan komme den 10. juli har du som sagt rig mulighed for at kigge forbi galleriet andre dage i løbet af sommeren, hvor udstillingen vil være at finde på Galleri Wenneberg.

Her vil du kunne dykke endnu mere ned i de billeder, som Helle Waltersen laver, da udstillingen er større end sidste gang, hun udstillede på galleriet, og det er jo altid sjovt at stifte bekendtskab med nye kunstnere eller gamle kendinge, hvis du har set hendes kunst før. 

Kilde: Redaktionen