Nyt fra Køge i politiets døgnrapport

Profilbillede

Køge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

KARISE: Højtråbende mand sigtet

Politiet fik i går morges en anmeldelse om, at en noget højtråbende og ophidset mand gik rundt på en adresse i Karise. Manden havde slået sin hånd igennem en rude og truede folk omkring ham verbalt. Da politiet kort efter kom til stedet fik patruljen hurtigt kontakt til en 35-årig mand fra Køge, som blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen, for hærværk og for trusler på livet.

 

KORSØR: To står til et klip

Tirsdag klokken mellem klokken 11.20 og 14.10 kontrollerede politiet trafikken på Motalavej i Korsør. To køretøjer blev standset og førerne blev sigtet for at køre hurtigere end de tilladte 50 km/t. Begge står til et klip i kørekortet, og den hurtigste blev målt til at køre 73 km/t.

 

SORØ: Cykeltyve fanget

Tirsdag eftermiddag klokken 14.20 opdagede en borger, at to mænd var ved at stjæle hans el-cykel, der stod i en baggård på Storegade i Sorø. Da borgeren konfronterede de to cykeltyve, mens de var ved at klippe cykellåsen over, stak de imidlertid af i en bil. Ejeren af cyklen nåede dog at notere sig registreringsnummeret og skyndte sig at ringe til politiet. Et kvarter efter havde en patrulje fået kontakt til de to mænd i bilen, og de blev begge sigtet for tyveri af cykel. Det drejer sig om en 22-årig mand med ukendt adresse og en 24-årig mand fra Tune.

 

GEDSER: Marihuana og peberspray

Politiets udlændingekontrolafdeling kontrollerede i går eftermiddags i indrejsefeltet i Gedser en bus, der kom fra Tyskland. Her sad der en 36-årige udenlandsk kvinde, som viste sig at have 10 gram marihuana på sig. Hun blev derfor sigtet efter lov om euforiserende stoffer. I den samme bus sad en anden udenlandsk kvinde, som havde en peberspray i sin rygsæk. Derfor blev hun sigtet efter våbenloven.

 

NÆSTVED: To hurtige knallerter

I går klokken 18.15 standsede en politipatrulje to knallertkørere på Øverup Erhvervsvej, der så ud til at have en del mere fart på, end deres knallerttyper tillader. Derfor blev deres knallerter taget med på politistationen, hvor de nu skal undersøges for, om de er ændret, så de kan køre hurtigere end tilladt.

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Næstved Fasanvej Tirsdag klokken 1.15-6.00 Ikke umiddelbart stjålet noget
Næstved Ladbyvænge Lørdag klokken 20.00 – tirsdag klokken 11.00 Ikke stjålet noget

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen Tirsdag klokken 6.42-13.16 ATK 6908 332 90 km/t 147 km/t 24 klip
Næstved Præstø Landevej ved Blangslev Tirsdag klokken 19.18-22.00 ATK 639 24 50 km/t 78 km/t To klip
Næstved Præstø Landevej, Fårup Tirsdag klokken 15.49-18.49 ATK 931 11 80 km/t 122 km/t To klip
Præstø Præstø Overdrev Tirsdag klokken 7.05-11.50 ATK 325 19 50 km/t 67 km/t -

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft en enkelt færdselskontrol:

 

By Vej Tidspunkt
Korsør Motalavej Tirsdag klokken 11.20-14.10 To køretøjer blev standset og føreren blev sigtet for at køre hurtigere end de tilladte 50 km/t. Begge står til et klip i kørekortet, og den hurtigste blev målt til at køre 73 km/t

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Fuglebjerg Skælskørvej Tirsdag klokken 19.11 62-årig mand fra Skælskør Spirituskørsel
Rødbyhavn Indrejsefeltet Onsdag klokken 3.00 21-årig udenlandsk mand Narkokørsel

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi