Pædagog/e til inspirerende dagtilbud med fokus på relationer, udvikling og æstetik

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Labyrinten har fokus på relationer, brobygning og æstetik og udviklingsmiljøer

Labyrinten er et integreret dagtilbud med vuggestue og børnehave på i alt 85 børn i Søndre/Hastrup området i Køge kommune. Labyrinten indgår aktivt i et forpligtende samarbejde med områdets 3 andre dagtilbud. Dagplejen i Køge Kommune og Søndre/Hastrup området lagt under samme ledelse.

Labyrinten har 2 vuggestuegrupper med børn i alderen 0 år - 3 år og 3 børnehavegrupper med børn i alderen 2 år og 10 mdr til 6 år.

Vi søger 1 pædagog/ erfaren pædagogmedhjælper som ønsker merituddannelsen.


Du er rolig med begge ben på jorden - tror på dig selv og din professionalisme.


Du er anerkendende, kan se muligheder og er imødekommende overfor nye tiltag. Det er vigtigt, at du har lyst til at være med i udviling af faglighed, tror på dig selv, har humor, er stabil og har overskud til andre.

Det team som du skal tilknyttes, er optaget af nærvær og samspil i de daglige rutiner. Teamet arbejder med at følge børnenes spor, hvorfor dagligdagen på stuen både er præget af spontanitet og planlagt pædagogiske aktivteter.

Vi kan tilbyde

En personalegruppe på 21, der har det rart i hinandens selskab, udviser højt fagligt engagement, har øje for hinandens forskellige ressourcer samt kompetencer og udnytter dette til gavn for børnene. Vi viser omsorg, indlevelse og respekt.

Vi har fokus på den anerkendende tilgang til både børn, forældre og kollegaer, relationer og målene i den ny styrkede pædagogiske læreplan. I Labyrinten lægger vi vægt på et godt forældresamarbejde båret af åbenhed og ærlighed.

Vi arbejder med fortællinger som refleksions- og evalueringsredskab. Dernæst benytter vi systemisk refleksion og har i området 3 processtyrer som faciliterer systemiske refleksioner.

Vi har gode fysiske rammer, 2 legepladser og 2 bellabikes med motor, som tager os med ud i det blå. Herudover er der mulgihed for at benytte områdets bus, så kørekort kan være en fordel.
Hvis du gerne vil se huset og mærke stemningen, er du velkommen til at kontakte Mie Vinther Jorsø på tlf. 21126241 for at aftale et besøg.

Vi ønsker stillingen besat pr. 1.8.2024.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Køge Kommune ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor personer med dansk og anden etnisk baggrund at søge stillingen.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”Søg stillingen” og vedhæft din ansøgning og dit CV.
Læs mere om Køge Kommune på www.koege.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Køge Kommune, Ejbovej, 4632 Bjæverskov

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067045

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet