Pædagogisk konsulent til spændende opgaver i Køge Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at arbejde med pædagogiske indsatser for børn i udsatte positioner og med tilsyn i dagtilbuddene? Vil du arbejde i en kommune med fuld fart på og med nye dagtilbud på vej?

Så har vi en ledig stilling som pædagogisk konsulent i Køge Kommune. Stillingen er tidsbegrænset og løber frem til 30. juni 2026.

Vi sigter efter et højt niveau for den pædagogiske kvalitet, og dagtilbuddene udvikler løbende nye måder at arbejde på, så den pædagogiske faglighed sættes i spil, og vi understøtter trivsel, læring, dannelse og udvikling.

Dine opgaver

Du skal give sparring til dagtilbudsledere og pædagoger med fokus på børn i udsatte positioner. Sammen med dagtilbud og skoler skal du også være med til at aftale rammerne for, at børn i udsatte positioner får den bedst mulige overgang til skolen.

En anden vigtig opgave er tilsyn i dagtilbuddene, hvor vi både varetager myndighedsopgaven og arbejder med udvikling af pædagogisk praksis gennem tilsynssamtaler og tilsynsrapporter.

Der kan også være andre opgaver, der retter sig mod dagtilbuddene, fx at understøtte kulturaktiviteter, leg og bevægelse mv. Endelig skal du følge op på forældrehenvendelser og klager og indgå i driftsopgaver i forvaltningen.

Om dig

Du har en pædagogisk uddannelse og erfaring med pædagogisk praksis i dagtilbud eller specialområdet. Det er en fordel, hvis du har specialpædagogiske kompetencer og hands-on-erfaring med pædagogisk arbejde med børn i udsatte positioner - og gerne med sparring til ledere og pædagoger. Det er også en fordel, hvis du har kendskab til tilsyn på dagtilbudsområdet.


Vi lægger vægt på, at du

  • kan skabe overblik, arbejde struktureret og reflekteret og bevare fokus på hovedopgaverne, også når det går stærkt
  • opnår respekt for din faglighed gennem dialogbaseret samarbejde
  • har kommunikative evner både mundtligt og skriftligt
  • er konstruktiv og samarbejdsorienteret og aktivt opsøger kolleger, der kan hjælpe med at højne kvaliteten i opgaveløsningen

Om os

I Køge Kommune er der ca. 40 kommunale-, pulje-, og selvejende dagtilbud samt dagplejen. De kommunale dagtilbud og dagplejen er organiseret i fem områder med hver sin områdeleder.

Du referer til teamlederen for dagtilbudsområdet og bliver en del af Team Dagtilbud, som udover dig består af tre pædagogiske konsulenter og to AC-konsulenter. Vi deler lokaler og arbejder tæt sammen med pladsanvisningen, administrative medarbejdere og Team Skole. Tonen er uhøjtidelig, og du får kolleger med humor og stor lyst til at hjælpe dig i gang og dele ud af viden og erfaringer.

Vi har et godt arbejdsmiljø og holder til i lyse lokaler på rådhuset.

Der er flextid og gode muligheder for hjemmearbejdsdage.

Praktiske oplysninger

Stillingen er til besættelse d. 1. august 2024 og er tidsbegrænset til d. 30. juni 2026.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Første samtale er d. 24. juni mellem kl. 8.30-12 og anden samtale er d. 25. juni mellem kl. 14-18.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte pædagogisk konsulent Susanne Røgilds på tlf. 40 19 51 23 eller teamleder Lise Nørnberg på 23 80 45 08.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”Søg stillingen” og vedhæft din ansøgning og dit CV.

Læs mere om Køge Kommune på www.koege.dk

Køge Kommune ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor personer med dansk og anden etnisk baggrund at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Køge Kommune, Ejbovej, 4632 Bjæverskov

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6061495

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet