Pædagogisk medarbejder til HabitusHuset Jernstøbervænget - Skab en struktureret og tryg hverdag for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Profilbillede
dato

Er frihed i arbejdslivet vigtigt for dig? Drømmer du om et godt arbejdsmiljø, hvor der er let til grin? Og har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye kollega!

Vær med til at gøre en forskel for en borger, der flytter ind hos os d. 01.06.2024 med særlige behov

Vi søger engagerede og dedikerede pædagogiske medarbejdere til at være en del af et af vores teams på Jernstøbervænget. Vi opererer med en 1:1-normering og har fokus på at skabe en struktureret og tryg hverdag for vores borgere. Vi søger flere 30 og 37 timers stillinger til at indgå i teamet. Udover det faste team du bliver en del af, vil du ligeledes få introduktion til andre borgere og blive en del af vores to huse. Som en del af Jernstøbervænget, vil du have indmøder hos flere af vores borgere.

Fælles for vores borgere er, at de er diagnosticeret med autismespektrum forstyrrelser, og derudover varierer i kognitivt funktionsniveau og komorbiditet. Flere af dem har et minimalt ekspressivt sprog, hvorfor vi har brug for dig, der formår at kommunikere tydeligt.

Pågældende borger har brug for støtte til daglige aktiviteter som personlig hygiejne, påklædning, måltider m.m. Borgeren har brug for tryghed og stabilitet, og at man kan bevare roen, også på de mere udfordrende dage. Borgeren vil gerne lave aktiviteter som madlavning, ture ud af huset, gåture, kreative aktiviteter m.m.

Dagligdagen på Jernstøbervænget

I Habitus arbejder vi struktureret med udviklingsplaner i et årshjul med møder cirka hver anden uge. Herigennem sikrer vi en fælles tilgang til borgeren, samt muligheden for at udvikle sig med opgaven.

Dagligdagen på Jernstøbervænget går med både aktiviteter i huset og med daglige ture ud af huset, som alle er tilpasset borgerens dagsskema, hvor aktivitetsbeskrivelserne følges. Der er udviklet gode strukturer for borgernes dagligdag. Det er derfor vigtigt, at du kender til arbejdet med visualiseret struktureret pædagogik for at kunne understøtte arbejdet med disse.

Selvom vi generelt oplever, at denne pædagogik er med til at nedbringe den problemskabende adfærd, skal du alligevel være forberedt på, at der kan opstå udfordrende situationer, når borgerne bliver frustrerede. Her er det væsentligt, at du anvender din pædagogiske forståelse og yder faglig omsorg.

I arbejdet med borgeren er du også den, der støtter eller udfører de dagligdags opgaver, som borgeren ikke selv kan mestre. Det kan eksempelvis være rengøring, vasketøj, lave mad, personlig hygiejne m.m.

Vi søger dig, der

 • Er uddannet eller har erfaring inden for det pædagogiske eller sundhedsfaglige område
 • Har kendskab og erfaring med målgruppen
 • Kan se værdien i og har erfaring med det positive ved familiesamarbejde og finder tiden og prioriteringen i en begivenhedsrig hverdag
 • Er robust og kan bevare roen i pressede situationer – også i situationer med udadreagerende eller selvskadende adfærd
 • Kan arbejde selvstændigt og struktureret i det daglige
 • Er ansvarlig, pligtopfyldende og mødestabil
 • Er en teamplayer der bidrager til det gode kollegiale fællesskab – både socialt og fagligt
 • Er tydelig i din kommunikation – både kropsligt, mundtligt og skriftligt
 • Har kørekort B

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor

 • Kvalitet og udvikling vægtes højt
 • Du får en nærværende og anerkendende ledelse
 • Du får en god og grundig introduktion til huset og til borgeren
 • Arbejdskulturen er præget af nysgerrighed overfor nye og bedre måder at gøre vores arbejde på
 • Vidensdeling og daglig sparring er en naturlig del af hverdagen, og hvor vi ser forskellighed som en styrke
 • Du får løbende supervisioner samt mulighed for efteruddannelse gennem kurser inden for fagområdet ASF

Hvem er vi på Jernstøbervænget?

HabitusHuset Jernstøbervænget består af to gamle muremestervillaer, som danner rammen for 8 borgere. Vi har til huse i Køge centrum med gåafstand til det naturskønne område Køge Ås. Vi er en spændende og udfordrende arbejdsplads med ca. 35 dedikerede kolleger.

Jernstøbervænget er et af vores første HabitusHuse, og flere af vores pædagoger har været med siden starten. Vores kultur er stærkt forankret i grundlaget for Habitus, som er ønsket om at skabe resultater for de borgere, som andre ikke er lykkedes med at skabe livskvalitet og udvikling for.

Information og ansøgning

Der er tale om én fast stilling på 30 timer i gennemsnit pr. uge. Samt to stillinger på 37 timer. Indmøderne vil som udgangspunkt være fra 08:00-22:00.

Det vil være muligt at supplere de 30 eller 37 timer med vikartimer hos andre borgere.

Vi afholder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted. Opslaget vil blive fjernet, når de rette kolleger er fundet.

Ansøgningen sendes via linket. Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte den daglige ledelse på tlf. 2525 7025.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

HabitusHuset Jernstøbervænget ApS, Jernstøbervænget 7, 4600 Køge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6069062

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet