Restaurant manager

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger restaurantchefer til vores afdelinger i Køge, Greve og Slagelse.

På en typisk vagt varetager og udvikler du restaurantens daglige drift.

Du følger op på bestillinger:  At takeaway er færdig til bestilt tid og at gæsterne i restauranten får deres mad hurtigst muligt.

Hver dag tager du dig af de administrative opgaver bl.a.: Vagtplanlægning, lagerbeholdning, varebestilling, udregne tilbud på henvendelser, personalespørgsmål, evt. reklamationer fra gæster

Det er på gulvet, du skal bruge størstedelen af tiden. Her sørger du for, at restaurant medarbejderne servicerer på højt niveau… og altid med et smil.

Når du starter, får du grundig oplæring og vi sørger for, at du løbende får ledelsestræning, så du bliver endnu bedre til at drive og udvikle restauranten.

Hvis du også har erfaring med at tilberede sushi, er det et ekstra plus.

Dine arbejdstimer ligger indenfor 12-22 og bliver fordelt via vagtplan.

I restauranten arbejder fortrinsvis danskere, i køkkenet er der flere forskellige nationaliteter, så det er et krav, at du behersker engelsk.

Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage, er det fordi jobbet er blevet besat.

                                                                                                                                     

We are looking for restaurant managers for our departments in Køge, Greve and Slagelse.

On a typical shift, you handle and develop the restaurant's daily operations.

You follow up on orders: That the takeaway is ready on time and that the guests in the restaurant get their food as soon as possible.

Every day you take care of the administrative tasks, among other things: Shift planning, stock, ordering goods, calculating offers for inquiries, personnel questions, possibly complaints from guests.

It is on the floor that you need to spend most of the time. Here you make sure that the restaurant employees serve at a high level… and always with a smile.

When you start, you get thorough training and we make sure that you receive ongoing management training, so you become even better at running and developing the restaurant.

If you also have experience cooking sushi, that's an added plus.

Your working hours are within 12-22 and are distributed via shift schedule.

In the restaurant, mostly Danes work, in the kitchen there are several different nationalities, so it is a requirement that you master English.

If you have not heard from us within 14 days, it is because the job has been filled.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Lucky Sushi v/ Xiaoying Wu, Carlsensvej, 4600 Køge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: ls@luckysushi.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5424190

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet