Sælger med B2B erfaring

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Når vi spørger dig om du ER en god sælger - eller om du tror du er en god sælger - er du så klar med det rette svar? 

GBT dækker over 2 brands - Gratisbyggetilbud og GBT-Gruppen, disse brands er din kommende "playground", hvor dine talenter skal stå sin prøve og udvikles videre. Her vil du arbejde med rekruttering, key account management, customer succes management, salg på flere niveauer.

Som person er du:

  • Udadvendt med høj energi i stemmen,
  • Proaktiv og besidder en engageret indstilling til opgaven og hverdagen.
  • Besidder gode forhandlingsevner og er skarp i din kommunikation.
  • Du har passion for salg og en interesse i at arbejde med mennesker, inklusive dig selv.
  • Det er en fordel, hvis du har flair for den digitale verden, da vi primært arbejder med digitalisering af arbejdsprocesser. 
  • Du har erfaring med B2B salg
  • Du har erfaring med at arbejde over telefonen 

Vi søger dig, der har talent inden for salg og ligger vægt på, at du forstår ansvaret, der følger med i salget, samtidigt forventes det at du er dygtig til at sætte dig i modpartens perspektiv. Der er et men, Søg kun stillingen hvis du også har interesse i at blive en bedre version af den sælger, du er i dag! 

Vi tilbyder den rette person en afgørende rolle i vores scale-up, Gratisbyggetilbud.dk og GBT-gruppen, hvor du vil spille en central rolle i at styrke vores netværk af dygtige håndværksvirksomheder.

Du vil have krydsende opgaver, herunder:

Rekruttering af håndværksvirksomheder: Identificer og rekruttér kvalificerede håndværksvirksomheder, som vi betegner som vores "partnere." Dette indebærer at opbygge og pleje relationer med potentielle partnere og udvide vores netværk.

Indhentning af tilbud: Ansvarlig for at indhente konkurrencedygtige tilbud til vores udbudsprojekter. Du vil arbejde tæt sammen med vores partnere for at sikre, at slutkunden får de bedste tilbud.

Opfølgning: Følg op med vores partnere og kunder i forbindelse med tilbudsarbejde.

Kundeorienteret salgsarbejde: Udfør kunderettet salgsarbejde, hvor du skal kunne lukke ordre efter tilbud er indhentet.

Online Besigtigelser: Understøt vores online besigtigelser i forbindelse med nye kundeprojekter. Dette kræver mere kreativitet og forståelse for kundens ønsker og mindre "salg."

Gratisbyggetilbud og GBT-gruppen er sammen toneangivende aktører inden for bygge- og anlægsbranchen. Med en bæredygtig tilgang tager vi os af hele tilbudsprocessen, indsamler kundehenvendelser, udfører online besigtigelse og udarbejder tilbudsbeskrivelser. Vi dokumenterer og beskriver alle projekter og udbyder dem i vores netværk af håndværkere og indsamler derved uvildige prisestimater, så kunden kan træffe informerede valg. Vi er stolte af at være den rette sparringspartner og genvej til byggeprojekter af enhver størrelse.

Vi har store ambitioner, så spørgsmålet er, om du er klar til at træde ind i en vinderkultur under opbygning og vil være med til at gøre en forskel i byggebranchen?

Så send din ansøgning i dag. Ved spørgsmål kan du skrive eller ringe til Ronnie på 61102093. Stillingen fjernes, når vi har fundet de rette kandidater.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

GRATISBYGGETILBUD ApS, Theilgaards Torv, 4600 Køge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5934324

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet