Send dit barn på digital skattejagt sammen med biblioteket

Profilbillede
Astrid Bruun

Mandag den 26. juli er det tid for en digital skattejagt på Køge Bibliotek for alle børn fra otte år – det er lærerigt og udforskende.

Hvis dit barn er interesseret i at lege og blive bedre til at navigere online, så er denne workshop måske noget for ham eller hende.

Arrangementet tager afsæt i det at skabe en skattejagt – her skal barnet selv skabe et univers og selv beslutte, hvad den digitale skattejagt skal handle om, hvor den skal føre deltagerne hen og hvilke opgaver, der skal løses undervejs.

Der skal altså tænkes kreativt og lægges planer – og bagefter kan venner og familie jo passende se, om de kan klare skattejagten. 

Workshoppen foregår mandag den 26. juli klokken 14.00-15.00 på Køge Bibliotek, og dit barn skal enten selv have en smartphone eller tablet med, eller der kan lånes på biblioteket. Der bliver brugt appen ”Woop App” til opgaven.

Det kræver ingen tilmelding af være med, man skal bare dukke op på Køge Bibliotek og være beredt på en hyggelig times digital leg med andre børn, der også har lyst til at udforske og blive klogere undervejs, som skattejagten udvikler sig. 

Kilde: Redaktionen