Social- og sundhedsassistent til Region Sjællands bedste team

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Skal du være med på Region Sjællands bedste team? 1-2 års vikariat (kort frist)

Vi har flere på barselsorlov, derfor dette opslag.....

Kender du det, når en jobannonce ikke helt kan udtrykke hvilken fantastisk arbejdsplads DU kan blive en del af?

Når den ikke kan præcisere at DU kan blive en del af kollegaer og et sammenhold, som gør hverdagen til en fest, hvor faglighed og socialt sammenhold kombineres, for at skabe en god arbejdsplads.

KTA, Sjællands Universitetshospital, Køge, søger lige nu (pr.1/7, eller efter aftale) erfaren social- og sundhedsassistent i blandede vagter til et fantastisk team af glade og friske kolleger. Kunne det være dig? Så læs videre her.

Hvad er KTA?

KTA er en forholdsvis ny søsterafdeling af vores store akutmodtagelse/skadestue. Vi har 21 sengepladser som kan rumme hele 3 specialer: Akut medicinsk, Gas kirurgisk og ortopædkirurgiske patienter. Vi har derfor en verden af muligheder, for at fordybe os og lære om mange forskellige diagnoser og behandlinger.

KTA står for korttidsafsnit. Det vil sige at patienterne oftest ligger her i 48 timer, hvorefter de enten udskrives, flyttes til stamafsnit eller i samråd med kommunerne udskrives til andre behandlingstilbud.

Vi er en afdeling som vægter positiv stemning, respekt for hinanden og patienterne og hjælpsomhed højt.

Der er muligheder for medindflydelse på vagtplaner i form af ønskeplaner.

Stor mulighed for faglig udvikling. Social- og sundhedsassistenterne deltager på vores skills stations sammen med sygeplejerskerne på KTA og de øvrige sygeplejersker i Akutafdelingen.

Hvem er vi?

Vi er et forholdsvist ungt team (dem der ikke er det af alder, er det af sind) af både ledere, udskrivningskoordinatorer, socialsygeplejersker, sygeplejersker, og i fremtiden forhåbentligt også social- og sundhedsassistenter. Erfaringerne er blandede, vi har både nyuddannede og mere garvede.

Vi er et universitetshospital, så vi har også en del sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistent-elever på vores hold, som vi sætter en stor ære i at klæde på til livet i sundhedsvæsenet.

Vi samarbejder med læger fra flere specialer.

Vi er næsten lige flyttet ind i en helt nybygget afdeling

Så vil du være med på vores team? Så tøv ikke med at sende en ansøgning.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Ring endelig til oversygeplejerske Camilla Haack, 47 32 14 75 eller chefsygeplejerske Poul Mossin 47 32 14 02 for nærmere oplysninger.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen 15, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-05-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.regionsjaelland.dk/job-og-uddannelse/jobside?hr=show-job/35178&linkref=15545&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5838749

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet