Ta’ billeder med: Hundesalon fejrer jubilæum

Profilbillede
Astrid Bruun

På lørdag den 18. september fejrer Suzanne Desiree 40-års jubilæum med sin hundesalon Dog Care, og det fejrer hun med en reception, hvor hun opfordrer kunderne til at tage billeder med af deres hundes frisurer. 

Hvis din hund har været eller er kunde i hundesalonen Dog Care, så er det nu, du skal kigge i gemmerne efter gode billeder af din hund, når den er nyklippet. Suzanne Desiree opfordrer nemlig alle sine gæster til receptionen til at tage billeder med af deres hunde – så hun kan samle et fotoalbum med salonen kunder.

Hun gjorde det samme, da hun fejrede 25-års jubilæum, og det fotoalbum har hun stadig, fortæller hun til Sjællandske Nyheder.

Hvis du gerne vil med til receptionen, så foregår det på lørdag den 18. september mellem klokken 10.00 – 14.00 i kælderlokalerne i Bjerggade 3.

Her har Suzanne Desiree åbent for de firbenede kunder om mandagen og om fredagen. Og der er travlt i salonen på de dage, så hvis man vil booke en tid, skal man formentlig være ude i god tid. 

40 år er lang tid i samme branche, men Suzanne Desiree fortæller til Sjællandske Nyheder, at hun holder meget af sit arbejde med hundene. Det er også derfor, hun opfordrer sine kunder til at komme forbi med et billede til fotoalbummet.

Du må altså tage et smut forbi, hvis du har en hund derhjemme, du gerne vil have med i albummet. 

Kilde: Redaktionen