​​​​​​​Tænker du ”ja, jeg blev jo netop pædagog for at sikre at de yngste får den kærlige omsorg samt de bedste betingelser for udvikling og jeg er samtidig god til at tilrettelægge læringsmiljøer med dette i sigte”, så skal du virkelig læse videre!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

En unik mulighed.

Efter et midlertidigt ophold på en anden institution, skal vi snart over I vores egen helt nybyggende palads. Vi søger derfor en 37 timers pædagog, som vil sætter deres præg på en næsten helt ny kultur, hvor faglighed og samarbejde vægtes lige højt, hvor børnene skal have lov at være børn og børnenes egen leg prioriteres og understøttes. Vores idealer centrerer sig omkring små fællesskaber, børns ret til leg samt bæredygtighed og næstekærlighed.

Vi sætter scenen:

”Forstil dig at du en formiddag går du igennem vores store legeplads. Legepladsen er fyldt med børn i små grupper i alle aldre, som har engageret sig i forskellige aktiviteter i vores legezoner, med og uden voksendeltagelse.

En duftrække af krydderurter samt røg fra vores bålhytte ramme din næse, idet du bevæger dig hen mod vores køkkenhave. En gruppe børn bevæger sig ind og ud mellem plantekasserne sammen med en kollega for at finde inspiration til deres frokost, som de står for i fællesskab i det pædagogiske køkken.

Indenfor oplever du et barn blive trøstet af en omsorgsfuld og nærværende pædagog, som nænsomt sætter et plaster på det lille forslåede knæ. Du hører liv og glade dage fra vores scene, hvor et cirkus med tigere og en cirkusartist er under opførelse.

På en stue sidder en gruppe børn fordybet i et projekt, hvor visne blade fra vores legeplads klistres på et ark papir. Der er stor koncentration med plads til en stille nysgerrighed på hinandens kunstværker. Det er processen der er vigtig. På væggene hænger der allerede bladkunst samt udsmykning fra et tidligere projekt.

Stemningen i huset summer af liv, leg, tryghed og fordybelse. Små grupper af børn benytter sig af husets indendørs og udendørs legezoner, og dine kollegaer er nærværende og til stede i øjeblikket sammen med børnene.”

Tænker du at ovenstående lige er en arbejdsplads for dig, så er det dig vi skal bruge til at realisere drømmen. Men vi tager ikke hvem som helst.

Lidt om dig og os

Du skal:

  • Gerne have erfaring med vuggestueområdet, og kunne agere selvstændigt og refleksivt i hverdagen, men samtidig være en kompromissøgende holdspiller når det kræves.
  • Kunne se børnenes adfærd som et produkt af deres omgivelser og turde tage ansvaret for at ændre på miljøet, for at sikre barnets trivsel, udvikling, læring og dannelse.
  • Du skal ville naturen, ville bæredygtighed samt kunne give plads til børnenes egne lege.
  • Du skal være en kollega som man kan stole på, som forstår at være professionelt uenig og have modet til at tage dialogen selvom det er svært. Vi snakker kun med hinanden, og ikke om hinanden.

Er det dig, så kan vi til gengæld tilbyde:

  • Medindflydelse på etableringen af et forholdsvis nyt dagtilbud.
  • En nærværende og fagligt stærk ledelse, der møder dig med tillid og en stor ja-hat.
  • Struktureret forberedelsestid som involverer løbende evaluering af praksis.

Det med småt

Vi søger en pædagog fra 1. januar på 37. timer. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller vil på besøg, er du velkommen til at kontakte Frederik på tlf. 31153496. Vi afholder ansættelsessamtaler løbende, så tøv ikke hvis du synes stillingen lyder spændende.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”Søg stillingen” og vedhæft din ansøgning og dit CV.

Læs mere om Køge Kommune på www.koege.dk

Køge Kommune ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor personer med dansk og anden etnisk baggrund at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Køge Kommune, Torvet, 4600 Køge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5942284

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet