Tag til fredagsjazz på havnen

Profilbillede
Astrid Bruun

Hvis du er vild med jazz, mad og drikke, så er det oplagt at tage en tur forbi Køge Havn på fredag den 23. juli til en omgang Live Jazz og hygge.

Mellem klokken 16.30 til cirka 19.30 vil der være skøn jazzmusik fra scenen på Køge Havn.

På fredag er det Zealanders Jazz´N´Jive som spiller på scenen, imens de glade gæster kan nyde en kold øl til tonerne. Bandet spiller traditionel jazz med alt fra jive-, street, og bossanovarytmer. Det er traditionelle swingende jazznumre med en masse sang, og alt i alt er der lagt op til en aften med rigtig god musik og godt humør. 

Fredags Jazz er er en tilbagevendende ting over sommeren i Køge, og alle i byen støtter op med de ting, de nu kan tilbyde. Derfor vil restauranterne i byen og især på havnen være klar til at betjene med gode menuer og koldt at drikke, til dem der må trænge – en kold fadøl eller et glas vin i varmen, imens musikken forsøder sommeraftenen. 

Det er ganske gratis at tage forbi scenen og lytte til noget jazz, og du er også meget velkommen til at danse lidt og i det hele taget udvise begejstring for arrangementet, hvis musikken behager dig. 

Kilde: Redaktionen