Underviser i programmering på Multimediedesign

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en underviser, der ser det som en spændende udfordring at formidle front-end programmering til vores Multimediedesign-studerende. Du er god til at omsætte komplekse problemstillinger til motiverende undervisning i samarbejde med dine kollegaer. Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau og meget gerne praktisk erfaring. Det kan være i egen virksomhed eller som en del af en større virksomhed eller organisation.

 

I Køge har vi et spændende studiemiljø med faciliteter som MediaLab, MakerSpace, Biometrics Lab, Sound-Lab, IoT-Lab med mere, hvor vi samlet er omkring 600 fuldtidsstuderende og 30 undervisere i en bred vifte af uddannelser. Selve Multimediedesigner-teamet i Køge er på 7 undervisere, som arbejder tæt sammen.
Vi har desuden et tæt samarbejde med vores underviserteams i Nykøbing og i Slagelse.

Om dig:


Du har spidskompetencer indenfor:

 • Kode og Frameworks: HTML, CSS, CSS-animation, Bootstrap, JavaScript, jQuery, React, Vue, PHP mv.

Derudover vil det også være en fordel, hvis du har erfaring indenfor et eller flere af følgende områder

 • Firebase, Github o.lign
 • Wordpress
 • Søgemaskineoptimering, Dataanalyse og Dataanvendelse
 • Microbit
 • Figma, Responsivt design, UI/UX
 • Prototypeudvikling

Dertil kommer, at:

 • du er god til at arbejde selvstændigt og overskue en kompleks hverdag med forskelligartede opgaver.
 • du arbejder godt sammen med andre.
 • du kan lide at lege og udforske nye teknologier og dets muligheder.

Det kan være en fordel at:

 • du har undervisererfaring og er vant til teamsamarbejde og kontakt til erhvervslivet.

Vores tilgang til uddannelsen er, at vi kobler teori og praksis så tæt som muligt.  Undervisergruppen arbejder tæt sammen i udvikling af undervisningsforløb, og tværfaglighed er et krav til vore undervisere. Mange projekter sker i samarbejde med virksomheder og organisationer, der stiller opgaverne og får glæde af resultaterne. Det kan vi gøre, fordi vores undervisere dyrker deres relationer til erhvervslivet, og fordi vi bruger vores professionelle netværk aktivt, når kommende undervisningsforløb skal planlægges. Du bliver en del af engagerede og innovative teams, der hele tiden søger nye veje til bedre pædagogik og didaktik, og du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

 

Stillingen indeholder forsknings- og udviklingsprojekter, der understøtter vidensgrundlaget for undervisningen. Desuden er der løbende opgaver i forbindelse med udvikling, planlægning, implementering og evaluering af undervisningen. Du får frihed til at tilrettelægge din hverdag, men du skal kunne mestre overblikket i en kompleks hverdag med undervisning, relationsarbejde og udvikling.

 

Praktiske oplysninger

Vi tilbyder ansættelse som adjunkt på fuld tid med plan for lektorkvalificering frem mod lektorbedømmelse inden for 4 år. 

 

Er du lektorbedømt eller har fået merit efter 2003-stillingsstrukturen, er det muligt at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse jf. bekendtgørelsen nr. 673 af 13. maj, 2020 om lektorkvalificering

 

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst med Skatteministeriet samt stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

 

Arbejdsstedet er Zealand, Sjællands Erhvervsakademi, Lyngvej 21, 4600 Køge, men der kan også forekomme undervisning på vores andre lokaliteter.

 

Ansøgning med cv, kopi af uddannelsesbevis samt anden relevant dokumentation sendes elektronisk via siden her – klik på knappen ’Søg jobbet’ nederst på siden for at ansøge om jobbet.

 

Ansøgningsfrist: 1. april 2024 med ansættelsessamtaler d. 15. april 2024

 

Ansættelse pr. 1. juni 2024 eller tidligere.

 

Er du interesseret og ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte studieleder Annette Finnsdottir på 5076 2814/mail: anfi@zealand.dk eller studiekoordinator Mette Løye Balle på 22578783/mail: melb@zealand.dk.

 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset baggrund til at søge vores ledige stillinger! 

 

Bliv en del af Zealand

På Zealand uddanner vi til job i erhvervslivet, med fokus på at forene teori og praksis i tæt samarbejde med regionens virksomheder.

 

Hos os er det passionen for samarbejde og faglighed, der driver værket. Vi uddanner og former ambitiøse og professionelle praktikere, som bidrager til vækst i erhvervslivet.

 

Zealand har afdelinger i seks byer i Region Sjælland. Læs mere på zealand.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Zealand - Sjællands Erhvervsakademi, Køge, Lyngvej, 4600 Køge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6001606

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet