Undgå Køgevej: Der skal ny asfalt på vejen

Profilbillede
Astrid Bruun

Hvis du normalt kører på Køgevej, har du måske allerede bemærket, at vejen i de her dage er præget af vejarbejde i aften- og nattetimerne, og det fortsætter ugen ud plus den næste, så du bør finde alternative ruter. 

Der er aldrig et godt tidspunkt at lukke en vej helt eller delvis ned på for at lave vejarbejde. Det vil altid genere bilerne og skabe ubalance i trafikken. Men vejene skal jo passes, og det er altså også tilfældet i de her dage på Køgevej – den del der løber mellem Jernbanegade og rundkørslen ved Ny Østergade.

Der er i denne uge og næste uge vejarbejde på strækningen i aften- og nattetimerne, og der opfordres til, at du finder alternative ruter. Du kan i stedet benytte Ringstedgade, Sdr. Ringvej til Køgevej eller Københavnsvej, skriver Sjællandske Nyheder. 

Første etape af arbejdet med vejen sker fra tirsdag den 21. september til torsdag den 23. september, hvor der bliver fræset gammel asfalt af vejen mellem klokken 18.00 – 24.00. Fra søndag den 26. september til og med torsdag den 30. september vil arbejdet fortsætte mellem 18.00 til 06.00 om morgenen. 

Når asfalten er taget af, så skal der anlægges ny asfalt på strækningen – og når det er gjort, så er vejen helt frisk og fin, så både biler og cyklister igen kan færdes frit på den på alle tidspunkter af døgnet. 

Kilde: Redaktionen