Vikarer til udekørende gruppe Nord

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Nord udekørende gruppe søger friske afløsere, til sommerferie vikariater, og timeafløsning, med lyst og mod på forskellige opgaver i borgernes hjem.

Vi søger afløsere, som vil være med til at give vores borgere en god hverdag med daglig pleje og aktiviteter. Kunne det være noget for dig? Så læs mere her. Hvem søger vi?

Vi søger afløsere, som kan indgå i vores udekørende team Nord, med base tæt på Ølby station Vi forestiller os, at du er SSA, SSH, sygeplejestuderende, medicinstuderende eller SSA-elev. Afgørende for os er, at du har lyst til at indgå i den daglige drift i vores team, og kan varetage en lang række forskelligartede opgaver, bl.a. personlig pleje, indkøb, varme og anrette mad. Dine opgaver og ansvarsområder vil afhænge af din faglige baggrund og dine interesser, og du vil naturligvis få en grundig introduktion til dine opgaver og løbende sparring med dine kolleger.

Vi forventer, at du er omstillingsparat og kan træde til, hvor der er brug for din hjælp, og vi giver dig til gengæld frihed til at løse dine opgaver både selvstændigt og med god sparring fra dine kolleger.

Hvem er vi?

Vi er en gruppe på ca. 60 ansatte, og vi er en skøn blanding af både social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter og sygeplejersker. Vi kører ud hos borgere der bor i eget hjem i Ølby og Lille Skensved. Gruppen består både af nyuddannede og erfarne medarbejdere, og vi har derfor mange forskellige kompetencer og erfaringer, men fælles for os alle er, at vi vægter et højt fagligt niveau i vores daglige arbejde.

Hvad tilbyder vi?

Hos os vægter vi fagligheden højt, og vi har fokus på et godt arbejdsmiljø, i en hverdag hvor der skal være plads til spørgsmål, sparring og undren. Vi sørger for at du får en god introduktion og oplæring, og vi sikrer du kommer godt ombord.

Vi er igang med et projekt omrkring Faste selvstyrende teams, hvor de faste medarbejdere selv er med til at planlægge deres besøg. Så hvis du er nysgerrig på dette så søg en stilling hos os..

På vores arbejdsplads prioriterer vi arbejdspladsvurderingerne højt, så vi fortsat sikrer, at vores medarbejder trives både når de er ude i borgernes egne hjem, men også på vores faste base. Vores udekørende medarbejdere har fast base, og tilholdssted tæt på Ølby Station, hvor der er gode forbindelser i både nord- og sydgående retning, samt gode parkeringsmulighed.

Kontakt og ansøgning

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Theresa Larsen på tlf.: 56 67 65 70.

løbende ansættelses samtaler

Klik på ”Søg stillingen” og vedhæft din ansøgning og dit CV.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.koege.dk/om-koege-kommune/job-hos-os/ledige-stillinger?hr=show-job/60870&linkref=34281&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5266680

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet