Webshopmedarbejdere til Unisports lager nær Køge

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Jobbet

Unisport har travlt, og vi er derfor på udkig efter nye medarbejdere til pluk og pak afdelingen. Du vil blive en vigtig spiller, hvor dit ansvar er at plukke og pakke webshopordrer på lageret, der bestilles af Unisports kunder. Du skal derfor trives med en aktiv arbejdsdag, hvor du får gået dine 10.000 skridt. Unisport vil være de bedste til at hjælpe deres kunder, hvorfor der er travlt og mange deadlines. Til gengæld har de det altid sjovt sammen på arbejde.

Der vil i forbindelse med opstart være en grundig introduktion til arbejdsopgaverne.

Din profil

Du har masser af energi og er ikke bange for at tage fat. Du går altid effektivt samt engageret til dine arbejdsopgaver. Du er på udkig efter et deltidsarbejde, hvor vagterne primært er fra søndag-onsdag. Du skal trives med at arbejde effektivt og kunne navigere i nogle travle arbejdsdage, hvor din energi og gå-på-mod skinner igennem.

Vi ser gerne, at du har erfaring med lagerarbejde. Vigtigst er det, at du har den rette indstilling og kan arbejde både effektivt og kvalitetsbevidst med dine opgaver. Som person er du grundig, har et godt overblik og er engageret i de ting, du foretager dig.

Det praktiske

Opstart:

Hurtigst muligt.

Arbejdstider:

Mandag-fredag fra kl. 07.00-15.00

Søndag fra kl. 08.00-16.00

Der vil være mulighed for at byde ind på flere vagter i perioder.

Løn:
Løn efter gældende overenskomst.

Transport:

Unisports lager ligger ca. 3,5 kilometer fra Køge Nord Station. Der er enkelte busforbindelser, som går til adressen, men ellers er mulighederne begrænsede. Vi anbefaler derfor, at du – inden du søger stillingen – undersøger dine transportmuligheder.

Ansættelsesprocessen

Hvis du er det rette match til stillingen, vil vi afholde et telefonisk interview. Interviewet vil bestå af en række spørgsmål og skal gennemføres for at komme i betragtning til jobbet.

Vi kontakter løbende kandidater, så skynd dig at sende en ansøgning og et CV allerede i dag – vi sidder klar til at lære dig at kende!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

MOMENT A/S, Vester Farimagsgade, 1606 København V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://mit.moment.dk/jobopslag/vis?no=184473&pk_vid=736a8401c9c15ff416848395726ba57c

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5838827

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet