Guldkamp udsolgt på få timer

Profilbillede
Astrid Bruun

Der bliver spillet for fuldt hus på lørdag, når HB Køge skal spille om DM-guldet mod Brøndby på lørdag. Billetterne til kampen er revet væk.

Interessen for den store guldkamp på lørdag er stor, og på blot få timer var alle billetter udsolgt til kampen. HB Køge er glade for den store interesse, der er for kampen på lørdag, og de skriver, ifølge Sjællandske Medier, på deres hjemmeside:

"Det er en rigtig stor kamp i dansk kvindefodbold. At kunne spille med om guldet helt til det sidste er en kæmpe præstation af spillerne, og vi glæder os helt vildt til kampen. Og så er det fantastisk at opleve den interesse, der har været. Både for selve guldkampen på lørdag, men også for kampene hidtil i turneringen."

Det er HB Køges direktør, Per Rud, der kommer med udtalelsen, og han beklager samtidig, at det ikke er muligt at lukke flere ind til kampen på grund af corona-restriktioner.

Det bliver en spændende kamp for alle både på banen og udenfor, og HB Køge ligger allerede lunt i svinget. De fører Kvindeligaen med to point ned til Brøndby og kan altså nøjes med uafgjort i kampen på lørdag. 

Kilde: Redaktionen
Flere artikler