Heldig dansker har lørdag vundet 14 millioner i Lotto - kuponen er købt i Meny i Køge

dato

Sommerfornemmelserne er for alvor over Danmark, og efter lørdag aftens Lotto trækning bliver sommeren formentlig lidt lunere for tre heldige danskere. Aftenens helt store vinder, som løber afsted med førstepræmiepuljen på varme 14 millioner kroner, ved det måske ikke endnu.

Det er ingen hemmelighed, at det kræver held at vinde i Lotto, og præcist dette held havde en dansker med sig i lørdag aftens Lotto trækning. Vinderen, der ramte de syv rigtige tal, kan glæde sig over at være blevet vilde 14 millioner skattefri kroner rigere. 

Men aftenens helt store vinder ved måske ikke endnu, at der er mange millioner på vej: Vedkommende har købt sin kupon i Meny i Køge, og for at få milliongevinsten skal den ultraheldige indehaver af den gyldne kupon tjekke den i en butik eller via Danske Spils hjemmeside.

Så hvis du ligger inde med en kupon fra Meny i Køge, kan det være en god idé at tjekke den. Den kan nemlig være vanvittige 14 millioner kroner værd. 

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Spil Lotteri.

Kilde: Danske Spil A/S
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.