Heldig vinder af en million bor i Køge

Profilbillede

Det er ikke mange forundt at vinde en million i Lotto. Men i weekenden vandt en heldig spiller en million i Køge, som nu kan se frem til at forsøde tilværelsen lidt.

Hvem vil ikke gerne vinde en million kroner – det er der nok ikke mange, som vil sige nej til. Men det kræver naturligvis, at man spiller, og det er der en person, som har gjort i Køge. Han eller hun har spillet Lotto, og vandt i lørdags en million kroner.

Det var en spiller med et PLUS-abonnement, som vandt. Og det skete, fordi førstepræmien ikke blev vundet i lørdags, og derfor blev der trukket lod om 2 x 1 million i Millionærgarantien, skriver Sjællandske Nyheder.  

Det er faktisk anden gang i år, at en heldig Lottospiller fra Køge har vundet på Millionærgarantien. 

Den heldige vinder af millionen er sikkert enormt begejstret for sin præmie. Men fordi førstepræmien ikke blev udløst i lørdags, kan en anden heldig Lotto-spiller måske se frem til at vinde hele 19 millioner i næste uge, når der trækkes lod på lørdag. 

19 millioner er mange penge, og mon ikke der sidder et par stykker derude, som gerne vil vinde den præmie. Vil du gerne det, skal du skynde dig ned og spille – hvem ved, måske er det en fra Køge, som vinder endnu en gag. 

Kilde: Redaktionen
Flere artikler