Kaffekælderen i Brogade har fået nye ejer og nyt navn

Profilbillede
Astrid Bruun

Den hyggelige café ned til Køge Å har fået ny ejer. Kie Møller har overtaget Kaffekældren og genåbnet den under navnet Kies Kaffekælder.

Kie Møller fik nøglerne til caféen i maj, og det var faktisk slet ikke meningen, hun skulle til at sælge kaffe. Hun var i gang med at uddanne sig til revisorassistent, men fik så muligheden for at overtage Kaffekælderen, fortæller hun til Sjællandske Medier.

Meningen er at drive stedet videre i den ånd, det allerede har været drevet i. Der skal være godt bagværk og god kaffe, præcis som der altid har været. 

Kie Møller er 22 år, men har allerede meget erfaring fra branchen, da hun er vokset op i den. Hendes forældre driver Vallø Slotskro, og her har Kie arbejdet en del. Hun fortæller til avisen, at hun naturligvis vil trække på forældrenes erfaring og ellers drive stedet videre i samme ånd:

”Der vil være noget velkendt og noget nyt, og jeg håber, at det stadig vil være et sted, hvor folk vil synes, at det er hyggeligt at være,” siger hun til Sjællandske Medier.

Så kig forbi på Brogade, hvis du trænger til en kop kaffe og en kardemommebolle.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler