Lokal genbrugsbutik efterlyser frivillige, der vil gøre en vigtig forskel

dato

I Danmissions genbrugsbutik på Galoche Allé er der travlt, men det er kun positivt. Hver gang en vare sælges, betyder det støtte til vigtige formål såsom krigsramte libanesiske familier, beskyttelse af truet regnskov i Cambodja og uddannelse til fattige piger på Zanzibar. For at fortsætte dette vigtige arbejde søger butikken nu flere frivillige og inviterer til åbent hus.

I Danmission Genbrug Køge, som drives af den danske hjælpeorganisation Danmission, har de frivillige travlt med at sortere og prissætte varer, fylde hylderne og betjene kunder. Den store efterspørgsel i den populære butik gør, at der nu er behov for endnu flere hænder.

Butikskonsulent Ditte Andersen fortæller: "Der er mange, der både elsker at købe genbruge og donere ting de ikke længere skal bruge. Derfor vil vi gerne invitere flere til at blive en del af vores frivillige fællesskab," siger hun. "Det at være frivillig i en genbrugsbutik handler ikke kun om kundebetjening – der er opgaver for enhver smag."

Butikken søger frivillige til forskellige praktiske opgaver, såsom klargøring af møbler, kassebetjening og tøjsortering. Desuden mangler de en ekstra chauffør til deres lille team af tre chauffører, der står for at afhente og levere varer i lokalområdet.

Et stærkt frivilligt fællesskab
Danmissions genbrugsbutik i Køge er en af organisationens største butikker, men det går ikke ud over det stærke sammenhold blandt de frivillige. Infomødet er ikke kun en introduktion til frivilligarbejdet, men også en mulighed for at blive en del af et varmt og imødekommende fællesskab, hvor hver indsats tæller og værdsættes.

"Uanset om man er ung eller gammel, ny eller erfaren frivillig, er der plads til alle. I Danmission Genbrug vægter vi, at man som frivillig får mulighed for at lave præcis det, der giver én energi. Alle talenter er velkomne – store som små," siger Ditte Andersen.

Der afholdes åbent hus på butikkens adresse, Galoche Allé 7, fredag d. 28. juni kl. 12-14 hvor de frivillige vil byde alle interesserede velkommen med en kop kaffe og en god snak. 

Har du ikke mulighed for at deltage, så meld dig som frivillig på https://danmission.dk/genbrug/frivillig/

Ved yderlige spørgsmål til Ditte Andersen på telefon: 41 77 20 93 eller mail: dan@danmission.dk

Kilde: Danmission Genbrug
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.