Ny optiker åbnet i byen

Profilbillede

I starten af september har optikerkæden Smarteyes åbnet deres nye butik i Køge, og her kan du få prisvenligt kvalitets optik, siger direktøren. 

Drømmer du om at forære dig selv et par nye smarte briller, eller tror du måske, du skal have tjekket dine øjne hos en optiker, så har du nu endnu et sted at gøre det i Køge. Der er nemlig åbnet en ny optiker. 

Det er den gode brille oplevelse og det nyeste udstyr, som er i fokus, i den nye optikerbutik i byen, Smarteyes, fortæller den administrerende direktør, Mads Poulsen, til Sjællandske Nyheder. 

Den nye optiker ligger på Nørregade 7A, og her er der altså bygget en helt ny optikerbutik op, hvor der bliver brugt nyt udstyr til at hjælpe kunderne med at få, præcis det de har brug for.

Hos Smarteyes er deres koncept at tilbyde optik af høj kvalitet til priser, som er nemme at gennemskue. De tilbyder efter egen mening prisvenlig skandinavisk kvalitets optik, skriver avisen.

Så har du brug for at få tjekket, om du skal have briller, eller har du lyst til at snuse lidt rundt og måske forelske dig i et nyt par briller, så kan du nu gøre det i Smarteyes i Køge. 

Kilde: Redaktionen
Flere artikler