Seneste dødsannoncer og afdøde i Køge

Profilbillede

Oversigt over afdøde i Køge

Nedenstående oversigt viser de seneste dødsannoncer og mindeord fra VORES Køge:

Der er ikke indrykket dødsannoncer for nyligt

Opret gratis mindeord

Mindeord oprettet på VORES Køge er gratis og kan derudover nemt deles med venner, familie og netværk via sociale medier.

Her kan du se en oversigt over dødsfald i Køge og resten af Køge Kommune i Østsjælland

Der kunne ikke findes en oversigt over dødsfald på specifikke personer i hverken Danmark eller Østsjælland. Derfor kan du kun finde oplysninger om dødsfald fra Køge, ved at følge med i lokale medier og aviser der indrykkes dødsfald i. På dst.dk dødsfald og middellevetid kan du finde generelle statistikker fra Danmarks Statistik omkring dødsfald. På linket fra Danmarks Statistik kan du se oversigter om bl.a. befolkningen og dødsårsager.

Dette skal du huske på når du skriver mindeord

At skulle indrykke mindeord er for mange en følelsesladet situation. Derfor kan det være uoverskueligt at finde ud af, hvor du skal indrykke annoncen og hvad du skal skrive.

Her er der nogle gode råd til dig:
Ved indrykning af mindeord i en avis, skal du gerne holde din tekst kort og faktuel, da du betaler per millimeter. Du har derfor begrænset plads. Fokuser kun på alt det gode ved den afdøde, hvis du indrykker mindeord et sted, hvor du kan skrive meget tekst. Hvis der er dårlige relationer mellem den afdøde - eller dig - og andre familiemedlemmer og venner, så sørg for ikke at skrive om dem i mindeordet. Ved at indrykke dødsannoncer online sparer du penge og det giver dig færre begrænsninger, da du kan skrive en længere tekst. Annoncen kan også deles med venner og bekendte via sociale medier.

Denne artikel er skrevet af Marie Munk.
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk